Biljettförsäljningen till sommar-os 2020 igång

Biljetter till OS i Tokyo

Nu är det mindre än 500 dagar kvar till de olympiska spelen i Tokyo startar och i dag öppnade biljettförsäljningen, så nu kan du ansöka om biljetter till nästa olympiska sommarspel. Biljetterna säljs av CoSport som är den officiella återförsäljaren av OS-biljetter i Sverige.

Ansökningsperioden pågår fram till och med den 31 maj, sen kommer besked om du har fått de biljetter du ansökt om den 20 juni. Missar du att ansöka om biljetter kommer överblivna biljetter att släppas den 27 juni och då är det först till kvarn som gäller. Under ansökningsperioden gäller ingen sådan regel, utan alla som ansöker har lika stor chans. Observera att en ansökan om biljetter inte är bindande och att du måste tacka ja till biljetterna om du får dem.

För att kunna ansöka om biljetter måste du skapa ett konto hos återförsäljaren. Tyvärr kan man inte se priset på biljetterna.

Du hittar alla regler och all nödvändig information om biljettförsäljningen hos SOK och hos återförsäljaren CoSport. Vi vill understryka vikten av att köpa biljetter från en pålitlig försäljare så att du inte blir lurad. Falska biljetter förekommer tyvärr.

I och med att biljettförsäljningen nu startar har nedräkningen till sommar-OS 2020 startat på allvar. Den 22 juli börjar tävlingarna som håller på fram till och med den 9 augusti. Invigningen hålls den 24 juli. På SOK:s webbsida kan du följa uttagningen av atleter och förberedelserna inför tävlingarna. På Internet finns förstås också massor av information om sommarspelen. Det är bara att söka och botanisera bland fakta om sporterna, medaljörer och hela OS-programmet. 2020 gör flera sporter OS-premiär, bland annat skateboard, sportklättring och surfing för att nämna några av sporterna.

Ett sommar-OS har betydligt fler grenar än ett vinter-OS som ”bara” har 15 grenar i dagsläget. Det blir med andra ord massor av sport att se fram emot under tävlingarna i Tokyo 2020. När du ansöker om biljetter väljer du först vilka sporter/event du är intresserad av, därefter vilka tävlingar du vill se och sen vilken biljettkategori du är intresserad av.

Comments are Closed